RAW FOR PAW – THE BEGINNING

Raw for Paw började med en saknad efter det perfekta hundgodiset och en idé om att det är lättare att motivera och träna en hund när godiset är rätt. Det var också viktigt att godiset skulle vara juste, värna om djuren – och så oemotståndligt att hundarna skulle göra vad som helst för en bit till!

 

En tredje viktig faktor var att godiset skulle vara torrt så att matte och husse kunde förvara det löst i fickan, och att de hade så få kalorier som möjligt så att vi kunde skämma bort våra älsklingar mycket. Efter mycket funderande och entusiastiskt testande av våra provsmakarproffs är vi i dag stolta över att kunna presentera Raw for Paw, ett livsstilsvarumärke som erbjuder det där lilla extra för hundar och katter. Och vårt hundgodis är inte bara ärligt och reko utan också galet gott!

THE TEAM

Karin färg_edited.jpg

Karin Pontén

VD, grundare

Fixerad av mat och dryck och starkt beroende av hundar. Lika hemma med kängor i skogen som med ett glas bubbel i handen på Stureplan. Samlar poäng på hundtävlingar.

Emil_3.jpg

Emil Ekman

Chef för produktionen

Kan allt om frystorkar och är en rackare på excell. När han inte ser till att produktionen flyter åker han gärna skidor med sin dansksvenska gårdshund Eskil.

Anna Viktorsson_5.jpg

Anna Viktorsson

Formgivare

Gör världen lite vackrare varje dag. Anna är kvinnan som gör konst av rutor, tillika teamets starkaste färgklick och noggrannaste granskare när det gäller form och färg. 

Åsa färg.jpg

Åsa Österlund

Copywriter

Kvinnan bakom orden. Kan allt om reklam och förvandlar bondspråk till Bond-språk och har avsatt en alldeles särskild plats i sitt hjärta för mopsen Hefner. 

Mukunda_3.jpg

Mukunda Neupane

Exportchef

Kommer från Nepal men har landat i Jakobstad, Finland. Talar lika många språk som han har fingrar (nästan....) och har järnkoll på siffror.

Jörgen aug 2020_störst.jpg

Jörgen Hildebrandt

Fotograf

Hans hjärta är inte bara extra stort. Det klappar också extra för mötet med människor och med naturen. Det är Jörgen som ser till att föreviga Raw for Paw genom linsen.

Smila med ny gul favorit_2.jpg

Smila

Trendkänslig dam i sina bästa år, alltid på jakt efter det senaste. En utpräglad vinnarskalle som hatar att förlora, som utger sig för att vara finsmakare när det mesta faktiskt går ner.

Pud_med_pinne-färg_edited.jpg

Pud

Före detta irländsk gatuhund som äntligen hittat hem. Låg ambitionsnivå och ingen större tänkare, men en naturlig talang för att bli omtyckt och tycka om godis. 

68901894_10157716062489669_9167576172547

Zorro

En yngling med hjärtat på rätta stället och med gos som vapen. Orädd, nyfiken och lite av en diplomatisk talang. Har sin förebild i utbrytarkungen Houdini. Och - godis är gott!

 
 

Q&A